Ägarstruktur, marknadsposition, affärsidé och leverans av produkter

 

AB Kristianstads kylservice är ett familjeägt företag som startades 1957 av Knut Levin. Idag drivs företaget av barnbarnen med Tobias Levin som VD. Vi är 24 st anställda på AB Kristianstads kylservice.

 

Vår marknadsposition är mycket bra, vi arbetar i hela södra Sverige men med stort fokus på Skåne, Blekinge, Halland och Småland. I Vårt närområde som sträcker sig ca 15 mil runt omkring Kristianstad har vi ledande position i när det gäller kyl, frys, värme, luftkonditionering. Men vi arbetar även med  ventilation, el och VVS. Det sistnämnda är inget som vi är direkt ute och krigar på marknaden om utan vi utför nästan enbart entreprenader till oss själva när det gäller den biten, eller i vissa fall där vi har fullservice avtal med kunder som vill att tjänsterna går under oss.

 

Vår affärsidé är enkel. Vi ska vara det ledande företaget på marknaden när det gäller allt som har med kyla att göra.  Vår affärsidé är miljöansvar, kvalitet, teknik och energieffektivitet för att leverera den bästa lösningen till våra kunder. Det är därför som vi har certifierat oss i ISO 9001 och ISO 14001.

 

Våra produkter går handihand med vår affärsidé. Våra inköp gör vi till 95% av företag som är ISO certifierade enligt 9001 och 14001. I extrema fall där vi inte får tag i produkter från våra avtalsgrossister får vi köpa in från leverantörer som kan leverera det kunden eftersöker. Idag har vi avtal med följande grossister:

Ahlsell, Onninen, Dahl, Kylma, Carrier, Mitsubishi electric, Daikin, Haglunds, Porkka, Gram, IVT, CTC, Nibe, Fujitsu, AIA, Siemens och Storel.

Vi sätter alltid kund i fokus så om det är en privatperson eller storindustri, alla är lika viktiga. Är det akuta jobb har vi alltid en maxinställelsetid på 1 timme. Detta gäller natt som dag. När det gäller leverans av reservdelar har samtliga montörer ett grundlager i sina bilar, vilket medför att nästan alltid kan vi lösa våra kunders problem på plats när vi kommer. Vi slipper alltså först komma ut till kund och felsöka sen boka ny tid för åtgärd allt detta gör vi vid första besöket. Vi har givetvis inte allt i våra bilar vissa material måste beställas, och när det händer har vi materialet dagen efter 07.00. I dessa fall går det nästan alltid att lösa problemet provisoriskt till nytt material kommer.

 

AB Kristianstads kylservice

Industrigatan 96

29136 Kristianstad

Orgnr 556088-7928

Tele 044-21 11 11

Vårt mål är enkelt

En bra affär är när kund, miljö och entreprenör är nöjda

© Kristianstad kylservice AB - Alla rättigheter reserverade Hemsida från C4Media